Modestoffen afdeling

Op onze modestoffen afdeling bieden wij u een riant assortiment actuele modestoffen aan die dagelijks worden aangevuld met de nieuwste kwaliteiten, kleuren en dessins. Al onze stoffen zijn ordelijk door de zaak gerangschikt zodat het voor u gemakkelijk is om te vinden wat u zoekt. Tevens beschikken wij over zeer vakkundig personeel dat u graag van dienst zal zijn om u goed advies te geven en helpen te vinden wat u zoekt.

Bij Harry's Stoffen vindt u natuurlijk ook een zeer uitgebreide standaard collectie stoffen die het gehele jaar volop te krijgen zijn. Zoals .. badstof en stretch badstof, voeringstof, Nicky velours, spijkerstof, ribcord stoffen, linnen, tricot bedrukt, tricot uni, kinderkatoen "stippen, sterren, hartjes" in diverse kleuren...en nog veel meer...

Damast, kerst, carnaval stoffen en daarnaast pluche stoffen in kort en langharig en "luxe" imitatiebont, imitatie leer in verschillende kwaliteiten en prijzen.

Vele kinderkatoentjes leverbaar in diverse fantasieprintjes
  
Onze "bestseller" super terlenka altijd voor 2,90 Euro per meter 150cm breed in alle denkbare kleuren en uit voorraad leverbaar.

In onze opruimingshoek hebben wij het gehele jaar door "super aanbiedingen" vanaf 1,00 Euro per meter.

Hieronder ziet u een impressie van de modestoffen.


Share our website