Artikelen

Onze decoratie & gordijnen afdeling..!

Op onze decoratie afdeling bieden wij een zeer ruim assortiment gordijn, vitrage, inbetweens stoffen aan. Deze stoffen worden wekelijks vernieuwd en aangevuld in de nieuwste kleuren en dessins, deze stoffen zijn in verschillende breedtes en hoogtes te verkrijgen en grotendeels uit onze voorraad leverbaar. Ons vakkundig personeel staat klaar om voor u geheel kosteloos en vrijblijvend uit te rekenen wat u nodigt heeft. Tevens is er natuurlijk ook een mogelijkheid om uw gordijnen bij ons te laten maken door een zeer vakkundig atelier.
  
Op onze decoratie afdeling vindt u ook een zeer ruim assortiment van zeer hoogwaardige meubelstoffen uit voorraad leverbaar.
 
Ook is er bij ons een uitgebreide keuze in luxe raamdecoratie zoals vouwgordijnen, rolgordijnen, plissé gordijnen, duo rolgordijnen en jaloezieën, dit alles op maat voor u gemaakt.

Op bestelling leverbaar vouwgordijnen, rolgordijnen, plisségordijnen, jaloezieën, duo rolgordijnen en lamellen, rvs roeders, houten roeders, messing roeders in verschillende lengtes en diktes.

Uit voorraad leverbaar gordijn rails tot maximale lengtes van 6mtr. die ook voor u gebogen kunnen worden. 

Op onze decoratie afdeling vindt u ook een zeer uitgebreide collectie in kinder decoratiestoffen zoals de boeren bont ruiten in vele verschillende kleuren en een Disney programma met Cars, Winnie de pooh ect.. Wafeldoek, broderie, molton 240cm. breed, dekbedden katoen 140/240cm.breed, wafeldoek/badstof gevoerd, badstof, fiberfill in verschillende diktes.Share our website