Informatiepagina's

Over ons


.. Harryindewarrie workshops ..

Welkom op de site van Harry's Stoffenmarkt.

 
Om u een indruk te geven van onze winkel en het assortiment hopen wij u op deze manier een overzicht te geven wat er bij ons zoal te verkrijgen is.
 
Wij bieden een zeer uitgebreide collectie aan in modestoffen, decoratiestoffen, gordijnstoffen, vitrage, inbetweens en luxe raamdecoratie die wekelijks worden aangevuld in de nieuwste modekleuren en trends.

Daarnaast zijn er natuurlijk ook de bijbehorende fournituren zowel voor de mode als voor de decoratie/gordijn stoffen in een ruime keuze bij ons te verkrijgen.

In onze koffiehoek kunt u onder genot van een heerlijk kopje koffie of thee..dit geheel gratis..de nieuwste maandelijkse knip, knippie en burda inkijken en daarnaast zijn er natuurlijk ook losse patronen bij ons te verkrijgen zowel van de Burda als van de Simplicity.
 
Aan de heren hebben wij ook gedacht, hiervoor liggen elke dag 3 dagbladen klaar zodat u ongestoord kunt rondkijken in onze winkel..
 
Voor de kinderen hebben wij een mooie overzichtelijk speelhoek waar leuk gespeeld kan worden .
 
Mocht u bij ons niet vinden wat u zoekt ..vraagt u het ons alstublieft.. wij doen graag de moeite om het voor u te krijgen "wat u niet ziet hebben wij ook"


Share our website